Η φιλοσοφία μας2017-06-26T13:35:16+00:00

ποιότητα
φρεσκάδα
εξυπηρέτηση

H φιλοσοφία μας συμπυκνώνεται σε 3 λέξεις που αποτελούν και την απόλυτη προτεραιότητά μας: ποιότητα, φρεσκάδα, εξυπηρέτηση.

   Για εμάς η ποιότητα των υλικών είναι αδιαπραγμάτευτη, αφού μόνο αυτή μπορεί να σας προσφέρει ένα πραγματικά λαχταριστό πιάτο χωρίς… αστερίσκους. Όλα τα κρέατά μας είναι νωπά, άριστης ποιότητας και φρεσκοψημένα ώστε να διατηρούν όλη τη γεύση και τους χυμούς τους, ενώ κάποιοι από τους μεζέδες μας είναι χειροποίητοι και φρεσκοκατεψυγμένοι. Οι σαλάτες μας κόβονται αμέσως μετά την παραγγελία σας, παρασκευάζονται από ολόφρεσκα λαχανικά και περιέχουν extra παρθένο ελαιόλαδο.

Φυσικά, η εμπειρία του πελάτη σε ένα εστιατόριο δεν εξαρτάται μόνο από τη γεύση και την ποιότητα των πιάτων αλλά και από την εξυπηρέτηση. Γι’ αυτό, στόχος μας είναι να προσφέρουμε πάντα υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση με ταχύτητα, υπευθυνότητα και πάνω από όλα σεβασμό στον πελάτη, ο οποίος μας τιμά με την επιλογή του.

Γνωρίζουμε καλά ότι μόνο έτσι μπορείς να χτίσεις σχέσεις εμπιστοσύνης με το κοινό και δεν υπάρχει καλύτερη ανταμοιβή για εμάς από έναν ικανοποιημένο, γελαστό θαμώνα στο Σουβλάκι 117!

Souvlaki117_Logo_OUT300

Για εμάς κάθε πελάτης είναι και ένας φιλοξενούμενος, τον οποίο έχουμε καθήκον να περιποιηθούμε με χαμόγελο και επαγγελματισμό.

Η ικανοποίησή του είναι για εμάς στοίχημα και ανταμοιβή ταυτόχρονα!

ποιότηταtik

Επιλέγουμε τους καλύτερους προμηθευτές κρέατος της αγοράς για το βασικό μας προϊόν, αφού στόχος μας είναι αποκλειστικά και μόνο η ικανοποίηση των φίλων πελατών μας. Το έμπειρο μάτι των μαγείρων μας ολοκληρώνει τον ποιοτικό έλεγχο πριν το κρέας μας περάσει στη σούβλα ή μπει στα κάρβουνα.

φρεσκάδαtik

 Το κρέας πρέπει να είναι νωπό και να ψήνεται μετά την παραγγελία για να παραμένει ζουμερό και πραγματικά εύγεστο. Την ίδια προσοχή δίνουμε βέβαια και στα λαχανικά μας, αφού θέλουμε οι σαλάτες μας να είναι πάντα δροσερές και νόστιμες.

εξυπηρέτησηtik

Για εμάς κάθε πελάτης είναι και ένας φιλοξενούμενος, τον οποίο έχουμε καθήκον να περιποιηθούμε με χαμόγελο και επαγγελματισμό. Η ικανοποίησή του είναι για εμάς στοίχημα και ανταμοιβή ταυτόχρονα!